Pages

середу, 15 березня 2017 р.

День українського добровольця

В Україні 14 березня вперше відзначається День українського добровольця. Свято встановлене з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.


У колегіумі було проведено ярмарокзібрані гроші передано пораненим бійцям і дітям воїнів, загиблих в АТО, а також офіційному волонтеру 55-ої окремої артилерійської бригади Мороз Надії для воїнів-захисників.
Цього дня діти зустрілись з випускниками, батьками, бійцями АТО в актовій залі колегіуму, де подарували частинку доброти та віри в перемогу нашої країни. Дуплій Аліна присвятила воїнам-патріотам пісню, Кумар Антон і Марченко Дарина виконували власні вірші. Фольклорний ансамбль "Барвінок" (керівник Пригаро С.Д.) для всіх виконав пісню "Лише у нас на Україні!". Серед присутніх звучали заклики "Слава Україні", "Україна понад усе!".

Немає коментарів:

Дописати коментар